Sustopia logo

Kvarterskontoret

Tänk att ha ett kontor i kvarteret för både frilansare och anställda som jobbar på distans (hel- eller deltid)!

Det är möjligt och skapar också attraktiva stadsdelar. Jag drivit ett sådant kontor i fem år i Bagarmossen och vill nu föra den lösningen vidare till andra stadsdelar. Därför har jag startat konceptet Kvarterskontoret. 
 

kontakt

tfn: 070-6865112
e-post: 
susanna.elfors@sustopia.se

besöksadress: Bagarmossen Resilience Centre Lillåvägen 61 i Bagarmossen. 

Susanna Elfors
är konsult och projekt-utvecklare inom hållbar stadsutveckling. Hon är också teknologie doktor i samhällsplanering och miljö från KTH.

Susanna har sedan många år tillbaka arbetat med hållbar stadsutveckling, miljöarbete i samband med förvaltning och hållbart byggande. 

Hon har till exempel arbetat i projekten Hållbara Hökarängen, Bagarmossen Smartup, Cleantech Högdalen och GrowSmarter som är olika projekt med fokus på hållbar stadsdelsutveckling.

Hon driver det egna projektet Bagarmossen Resilience Centre som handlar om att bygga upp en kreativ mötesplats för omställning och resiliens i södra Stockholm. Den som vill kan välja att förlägga utbildningen där. 

Susanna har även skrivit en bok om hållbar stadsdelsutveckling: Hållbart såklart! Fastighetsägarens guide till levande och hållbara stadsdelar.