Sustopia logo


Bagarmossen: Resiliens och hållbar stadsutveckling

Denna vandring passar särskilt bra för företag och organisationer som intresserar sig för hållbar stadsdelsutveckling och lokal utveckling. Vandringen passar bra för konferenser i stadsutveckling eller för en kick-off för samhällsplanerare eller arkitekter. Även studenter kan ha glädje av denna vandring. 

Vi möts i centrala Bagarmossen (vid t-banan eller parkeringsplatsen) och gör sedan en inspirerande rundvandring i det sköna och levande Bagarmossen i södra Stockholm! Under vandringen gör vi flera stopp där vi tittar på lokala odlingar som trädgården Sagojord, Japanska trädgården och skogsträdgården. Vi besöker också de mysiga lokala butikerna, Bagarmossens egen lådcykelfabrik och Bagarmossens Resilienscenter. Vi får också möta olika aktörer som bidrar till stadsdelens utveckling, alltifrån föreningar till författare.

Vandringen kan kombineras med fika eller lunch hos Bagarmossens Resilienscenter - en spännande mötesplats för omställning och lokal utveckling. 
 


fakta om vandringen

Vandringen vänder sig till företag och organisationer med intresse för hållbar stadsutveckling.

Den passar utmärkt för små eller stora konferenser, eller för företags-kick-off. 

Tid: 2-4 timmar.
Pris: 7 900 kr (ex moms) max 8 personer. Det ingår enklare fika och två ex av boken Hållbart Såklart! Fastighetsägarens guide till levande och hållbara stadsdelar.
Guide: Susanna Elfors, teknologie doktor i bebyggelsanalys och expert på hållbar stadsutveckling. 
Picknik eller lunch: Kan bokas mot extra kostnad.

Vandringen bokas i förväg. Det finns inga schemalagda turer.  

Avbokning senast en vecka i förväg. Vid alla avbokningar tas 25% av priset för administration och förberedelser.